Returnering

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du er 110% tilfreds med dit køb. Dog kan ikke alt gå efter dine ønsker, og vi vil hjælpe dig med det så godt som muligt.

Returpolitik

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du bytte eller returnere produktet inden for 30 dage. Produkter skal returneres ubrugte i deres oprindelige tilstand og med tags og etiketter. Produktet må ikke indeholde tegn på slid. Vi anser vores kunders og medarbejderes sikkerhed som meget vigtig. Og det er derfor, vi kun kan acceptere ubrugte produkter som retur.

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for retur. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Vi forbeholder os ret til at afvise returnerede varer, hvis det mistænkes for, at varerne allerede er brugt eller beskadiget uden vores egen skyld. Vi håber på din forståelse, især med den nuværende COVID-19 situation.

Returforsendelse

En returforsendelse skal være forsynet med en track & trace-kode. Afsenderen er altid ansvarlig for forsendelsen. For eksempel er forsendelsesomkostningerne også for kundens konto.

Hvis vi har modtaget varerne returneret af dig, tilbagebetales købsbeløbet til din konto inden for 30 dage.

Før du vil returnere en vare, skal du først sende os en e-mail, så finder vi den bedste løsning.

Ordren er beskadiget

Hvis din ordre er beskadiget, skal du tilføje et foto eller en video af den beskadigede del af produktet. Føj dette til din e-mail og forklar, hvad der foregår. Sørg for, at billedet eller videoen er tydeligt synlig. På denne måde kan vi hjælpe dig bedst muligt med din ordre.

Vi hjælper dig

Mail os til: info@Fashion-Danmark 

Vi prøver altid at svare inden for 24 timer. Vi forsøger at finde den bedste løsning på dit problem. Giv os så mange oplysninger som muligt vedrørende din ordre, så vores team kan hjælpe dig bedst muligt.

Afbestillingspolitik


Hvis du annullerer din ordre, EFTER at den er sendt, skal du følge vores returpolitik og procedurer. Afbestillingen skal behandles som en retur med alle gældende gebyrer.

Ordrer, der returneres ved LEVERING, vurderes for alle ovennævnte omkostninger - inklusive genopfyldning, annullering og andre gældende gebyrer.